
مقاله شبیه سازی SAR , TDS , EC رودخانه کارون با استفاده از Qnet 2000 در word دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله شبیه سازی SAR , TDS , EC رودخانه کارون با استفاده از Qnet 2000 در word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شبیه سازی SAR , TDS , EC رودخانه کارون با استفاده از Qnet 2000 در word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله شبیه سازی SAR , TDS , EC رودخانه کارون با استفاده از Qnet 2000 در word :
سال انتشار: 1385
محل انتشار: هفتمین سمینار بین المللی مهندسی رودخانه
تعداد صفحات: 12
چکیده:
رودخانه ها اصلی ترین منابع تامین آب بخش های کشاورزی، صنعت و شرب بوده، لذا توجه به خصوصیات کیفی و کمی آنها از اهمیت خاصی برخوردار می باشد. بررسی و پیش بینی پارامترهای کیفی و کمی آب در طول رودخانه به منظور تصمیم گیری های مدیریتی یکی از اهداف مدیران و برنامه ریزان منابع آب تلقی می گردد. به منظور دست یابی به این اهداف استفاده از نرم افزارها و مدل های ریاضی و کامپیوتری اجتناب ناپذیر است. در دهه های اخیر کاربرد شبکه های عصبی مصنوعی در بسیاری از علوم مهندسی جهت شبیه سازی و پیش بینی پدیده ها متداول گردیده و به کارگیری آن در شبیه سازی کیفیت آبچندان توسعه و پیشرفت نداشته است.
شبکه های عصبی مصنوعی ساختاری مشابه ساختار بیولوژیکی مغز و شبکه عصبی انسان داشته، یعنی همانند مغز انسان قدرت یادگیری و تصمیم گیری دارند. این شبکه ها ابزار موثری برای مدل کردن بوده زیرا هر شبکه عصبی مصنوعی شامل یک لایه ورودی با متغیرهای مستقل، یک لایهخروجی به همراه متغیر وابسته و یک یا چند لایه پنهان در بر دارنده عناصر فرآیند می باشند. در واقع شبکه های عصبی مصنوعی توسط یک سری از داده های واقعی آموزش می بیند و چنانچه پارامترهای موثر بر پدیده مورد بررسیی به صورت صحیح انتخاب و به شبکه داده شوند می توان انتظار داشت که بر پایه آموزش داده شده، تجزیه و تحلیل پدیده در اینده با موفقیت انجام شده ونتایج نسبتا واقعی از شبکه دریافتگردد.
مقاله حاضر تحقیقی بر روی رودخانه کارون در ناحیه جنوبی ایران می باشد. به منظور شبیه سازی از پارامترهایی نظیر دبی، کربنات، بی کربنات، سولفات، کلرید، سدیم، کلسیم ، منیزیم ، پتاسیم ، هدایت الکتریکی TDS, (EC) و SAR با دوره آماری 20 ساله (سالهای 83-64) در ایستگاه های عرب حسن، ولی آباد، ملاثانی، اهواز، فارسیات، دارخوین و نرم فازار Qnet 2000 استفاده گردید. نتایج نشان دهنده توانایی مناسب شبکه های عصبی مصنوعی در شبیه سازی پارامترهای مذکور با دقتی حدود 90% می باشد.
دانلود این فایل

- ۹۶/۰۱/۱۰