
مقاله Nanoencapsulation of ?درtocopherol by Complex Coacervation and its Stability در word دارای 3 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله Nanoencapsulation of ?درtocopherol by Complex Coacervation and its Stability در word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله Nanoencapsulation of ?درtocopherol by Complex Coacervation and its Stability در word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله Nanoencapsulation of ?درtocopherol by Complex Coacervation and its Stability در word :
سال انتشار: 1391
محل انتشار: اولین همایش الکترونیکی نوآوری در فراوری مواد غذایی
تعداد صفحات: 3
چکیده:
-tocopherol was encapsulated with gelatin and pectin by complex coacervation. Its application in food and pharmaceutical industry was limited due to instability in the environmental condition. The particle had the distribution of 70 to 250 nm. The nanocapsules presented an improvement of ability against light, temperature and relative humidity
دانلود این فایل

- ۹۶/۰۱/۰۹