
مقاله خشک کردن اسفناج با روش میدان الکتریکی قوی ( HEF ) در word دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله خشک کردن اسفناج با روش میدان الکتریکی قوی ( HEF ) در word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله خشک کردن اسفناج با روش میدان الکتریکی قوی ( HEF ) در word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله خشک کردن اسفناج با روش میدان الکتریکی قوی ( HEF ) در word :
سال انتشار: 1390
محل انتشار: همایش ملی صنایع غذایی
تعداد صفحات: 7
چکیده:
خشک کردن یک روش مرسوم برای نگهداری غذاهاست . خشک کردن حرارتی سبب از بین رفتن رنگ طعم ، بافت ومواد مغذی غذا می شود ( 1 و 2 ) . مهمترین عیب روش خشک کردن انجمادی هزینه بالای انرژی و زمان خشک کردن طولانیست . یک روش جدید خشک کردن که بتواند تاحد ممکن مقدار مواد مغذی و ویژگیهای طبیعی را حفظ کند نیاز است ( 3). خشک کردن توسط میدان الکتریکی قویHEF) یک تکنیک غیر حرارتی جدید و در حال پیشرفت است . در این روش باد الکتریکی به عنوان عامل نیروی محرکه برای بالا بردن میزان بخار آب عمل می کند( 4) وHEF برای تبخیر آب غذا بکار می رود ( 5) . رطوبت مواد غذایی یا هر ماده مشابه دیگری می تواند حتی در دمای محیط ، از طریق یک سیستم الکترود جریان متناوب یاACیا جریان مستقیم یاDC حذف شود
دانلود این فایل

- ۹۶/۰۱/۰۸