
مقاله ارزیابی شاخص فلزی (MI)، لانژلیه (LSI) و پارامترهای کیفی آب کشاورزی منابع آب روستای کاهو (خراسان رضوی) در word دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی شاخص فلزی (MI)، لانژلیه (LSI) و پارامترهای کیفی آب کشاورزی منابع آب روستای کاهو (خراسان رضوی) در word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی شاخص فلزی (MI)، لانژلیه (LSI) و پارامترهای کیفی آب کشاورزی منابع آب روستای کاهو (خراسان رضوی) در word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی شاخص فلزی (MI)، لانژلیه (LSI) و پارامترهای کیفی آب کشاورزی منابع آب روستای کاهو (خراسان رضوی) در word :
سال انتشار: 1391
محل انتشار: شانزدهمین همایش انجمن زمین شناسی ایران
تعداد صفحات: 7
چکیده:
غلظت فلزات سنگین ،(Pb, Hg, Ni, Cd, Ba) شبه فلزات ،(As, Sb) آنیون ها (HCO3, Cl, SO4) و کاتیون ها (Ca, Mg, Na, K) در منابع آب آشامیدنی روستای کاهو ( شمال غرب مشه د) اندازه گیری شد . تعیین شاخص فلزی (MI) با توجه به استاندارد WHO (2011) و با استفاده از مقادیر فلزات سنگین (Pb, Hg, Ni, Cd,،Ba) انجام شد. مقدار MI در نمونههای مرتبط با منبع آب آشامیدنی روستا و یکی از قناتها ، بسیار بالاتر از یک بوده و بنابراین غیرقابل آشامیدن است. با توجه به نمودار شولر نمونههای آب در محدودهی خوب تا قابل قبول قرار دارند. بررسی خورندگی رسوبگذاری آبها با استفاده از شاخص لانژلیه (Langlier index) صورت گرفت و نمونههای آب از نوع متعادل، رسوبگذار و خورنده برآورد شد. پارامترهای کیفی کشاورزی مانند نسبت جذب سدیم (Sodium Absorption Ratio) ، درصد سدیم (%Na) و سدیم کربنات باقی مانده ( Residual Sodium Carbonate) مورد بررسی قرار گرفت و با توجه به مقادیر هدایت الکتریکی برآورد خطر شور ی (Salinity hazard) انجام شد. کلاس آب بر اساس SAR و مقادیرهدایت الکتریکی (EC) ، شامل C3-S1، C2-S1 بوده و کیفیت آب، مناسب برای کشاورزی (کمی شور) و قابل استفاده برای کشاورزی(شور) ارزیابی شد.
دانلود این فایل

- ۹۶/۰۱/۰۳