
مقاله غذاهای دستکاری شده ژنتیکی و نگرانیهای مذهبی در word دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله غذاهای دستکاری شده ژنتیکی و نگرانیهای مذهبی در word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله غذاهای دستکاری شده ژنتیکی و نگرانیهای مذهبی در word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله غذاهای دستکاری شده ژنتیکی و نگرانیهای مذهبی در word :
سال انتشار: 1387
محل انتشار: پانزدهمین کنگره دامپزشکی ایران
تعداد صفحات: 1
چکیده:
مهندسی ژنتیک مواد غذائی علمی است که به دستکاریهای مواد ژنتیکی گیاهان یا حیوانات می پردازد . بسیاری از مواد غذائی که امروزه به مصرف می رسند، یا مواد غذائی دستکاری شده ژنتیکی کامل بوده و یا حاوی اجزائی می باشند که با تکنولوژی مهندسی ژنتیک تهیه شده اند . علیرغم مز یت هائی که مواد غذائی تهیه شده با ا ین فناوری دارند بحث ها ی زیادی در ا ین رابطه مطرح است . از منتقدان ا ین نوع غذاها می توان به مصرف کنندگان، کشاورزان تولید کننده محصولات طبیعی، طرفداران محیط ز یست، برخی دانشمندان، طرفداران اخلاق، طرفداران حقوق مذاهب، طرفداران مواد غذائی سالم و بعضی سیاستمداران اشاره نمود . در این رابطه وجود مقررات کافی، پا یش مداوم محصولات تولید شده و انجام مطالعات لازم برا ی جلوگیری از اثرات مضر غذاها ی دستکاری شده ژنتیکی حا ئز اهمیت است . در قران کر یم و سنت پیامبر ذکر خاصی از افزودنی ها و مواد غذائی تغییر یافته، دستکاری شده و غذاهای تهیه شده به روش مهندسی زنتیک نشده است . با اینحال محصولات تهیه شده با روش مهندسی ژنتیک مرتبط با حیوانات حرام گوشت منع مصرف دارند .

- ۹۵/۱۲/۲۷