ایران داکیومنت

دنلود رایگان پایان نامه

ایران داکیومنت

دنلود رایگان پایان نامه

  • ۰
  • ۰

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله کاهش کلیفرم، کپک و مخمر پنیر چدار اسلایس 300 گرمی با استفاده ازتغییرات گازی در بسته بندی MAP در word دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاهش کلیفرم، کپک و مخمر پنیر چدار اسلایس 300 گرمی با استفاده ازتغییرات گازی در بسته بندی MAP در word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاهش کلیفرم، کپک و مخمر پنیر چدار اسلایس 300 گرمی با استفاده ازتغییرات گازی در بسته بندی MAP در word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاهش کلیفرم، کپک و مخمر پنیر چدار اسلایس 300 گرمی با استفاده ازتغییرات گازی در بسته بندی MAP در word :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
تعداد صفحات: 4
چکیده:
روزانه بیش از پنج میلیارد لیتر آب آشامیدنی، شیر، ابمیوه و سایر مواد غذایی مایع در جهان مصرف می شود. بسته بندی و روش نگهداری، نقش مهمی در حفظ کیفیت این محصولات دارد. از روش های مختلف مدرن بسته بندی می توان به روش MAP و VAC اشاره نمود. مفهوم اتمسفر اصلاح شده (Modified Atmosphere Packaging) برای کالاهای بسته بندی شده، شامل فضای اتمسفر اصلاح شده یک فرآورده غذایی توسط خلاء، فشار گاز یا تراوایی کنترل شده بسته است که بدین وسیله فعالیت های شیمیایی، آنزیمی و میکروبی کنترل می شود، به طوری که از خطرات مهمی که ممکن است اتفاق بیافتد، اجتناب و یا کاسته می شود. به عبارت دیگر بسته بندی به روش MAP به خطرات مهمی که ممکن است اتفاق بیافتد، اجتناب و یا کاسته می شود. به عبارت دیگر بسته بندی به روش MAP به معنی وارد کردن اتمسفر در یک بسته ماده غذایی با ترکیب خاص دی اکسید کربن، نیتروژن و اکسینژن می باشد. این روش نگهداری کیفیت تازه فرآورده های غذایی را بدون عملیات حرارتی و شیمیایی به کاررفته توسط تکنیک های نگهداری قابل رقابت مانند کنسرو کردن، فریز کردن، خشک کردن و فرآیندهای دیگر میسر می کند. در این پژوهش تأثیر نوع بسته بندی MAP و VAC بر میزان کلیفرم، کپک و مخمر پنیر چدار 300 گرمی در شرایط نگهداری استاندارد و اندازه گیری مدت ماندگاری محصول، مورد بررسی قرار گرفته است.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
  • ۹۵/۰۸/۱۲
  • علی محمدی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
دانشجو | مرکز دانلود | پایانامه دانشجویی | جزوه های درسی | دانلود فایل ورد و پاورپوینت | پایان نامه ها | دانلود رایگان فایل |