ایران داکیومنت

دنلود رایگان پایان نامه

ایران داکیومنت

دنلود رایگان پایان نامه

  • ۰
  • ۰

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله مطالعه همبستگی صفات و آنالیز علیت عملکرد دانه در ارقام کلزا در word دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه همبستگی صفات و آنالیز علیت عملکرد دانه در ارقام کلزا در word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه همبستگی صفات و آنالیز علیت عملکرد دانه در ارقام کلزا در word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه همبستگی صفات و آنالیز علیت عملکرد دانه در ارقام کلزا در word :

سال انتشار: 1385

محل انتشار: نهمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات

تعداد صفحات: 1

چکیده:

به منظور بررسی روابط بین صفات فنولو ژیک و عملکرد و اجزا عملکرد در کلزا و تعیین آن دسته از صفات که بیشترین سهم را در عملکرد دانه دارند. آزمایشی در سال 1382 در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید چمران اهواز اجرا گردید . آزمایش در قالب طرح اسپلیت پلات با سه تکرار با طرح پایه بلوک های کاملتصادفی بود . در این طرح تاریخ کاشت در سه سطح 25 آبان ، 15 آذر ، 5 دی و 25 دی و رقم شامل هیبرید RGS003 Hyola401 و Pf704 بود. در طی دوره رشد صفات فنولولو ژیک بر طبق کلید رشد سیلوسیتر برادلی ارزیابی شد و در پایان فصل عملکرد و اجزا آن مشخص شدند. همبستگی های ساده نشان داد که بین اجزا عملکرد , غلاف در بوته و در بین صفات فنولو ژیک طول کل دوره همراه با طول دوره پرشدن دانه بالاترین همبستگی را با عملکرد نهایی نشان داد. برای تعیین آن دسته از صفاتی که بالاترین اثر مستقیم را بر عملکرد دانه دارند , رگرسیون گام به گام انجام شد . در مرحله اول عملکرد روغن وارد مدل شد و در مراحل بعدی غلاف در بوته و عملکرد ماده خشک وارد مدل شدند. در مرحله بعد برای تعیین اثرات مستقیم و غیر مستقیم صفات ،آنالیز علیت انجام شد که نتایج نشان داد که بالاترین اثر مستقیم و مثبت را عملکرد روغن داشت (0/633) و اثر غیر مستقیم این صفت از طریق تعداد غلاف در بوته و وزن خشک کل به ترتیب 0/093 و 0/22 می باشد. پس از آن وزن خشک کل و تعداد غلاف در بوته به ترتیب با ضرایب مسیر معادل 0/151 و 0/278 آثار مستقیم و مثبت بر عملکرد دانه داشته اند . اثر غیر مستقیم وزن خشک کل از طریق تعداد غلاف در بوته و عمل کرد روغن به ترتیب برابر با 0/084 و 0/506 می باشد . همچنین اثر غیر مستقیم تعداد غلاف در بوته از طریق عمل کرد روغن و وزن خشک کل به ترتیب برابر با 0/392 و 0/156 می باشد . ضرایب مسیر این صفات (0/87) در مقایسه با اثر باقیمانده (0/223) بزرگتر بوده که این مسأله نشان دهنده مکانیزم علی قوی بین عمل کرد و این صفات است.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
  • ۹۵/۰۸/۱۰
  • علی محمدی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
دانشجو | مرکز دانلود | پایانامه دانشجویی | جزوه های درسی | دانلود فایل ورد و پاورپوینت | پایان نامه ها | دانلود رایگان فایل |