
مقاله فیلمهای خوراکی و ضد میکروبی در word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله فیلمهای خوراکی و ضد میکروبی در word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فیلمهای خوراکی و ضد میکروبی در word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله فیلمهای خوراکی و ضد میکروبی در word :
سال انتشار: 1393
محل انتشار: نخستین کنفرانس ملی توسعه کیفیت راهبردی فراگیر در سلامت غذا
تعداد صفحات: 6
چکیده:
امروزه با روند رو به رشد جمعیت و عدم کفایت مواد غذایی، صنعت بسته بندی در صدد راهی برای کاهش دورریز مواد و افزایش طول امر نگهداری آنها برآمده است. یکی از روشهای کارآمد در این عرصه استفاده از بسته بندیهای خوراکی و ضد میکروبی است. این بسته ها افزایش ماندگاری و سلامتی میکروبی را برای مصرف کننده تامین میکنند. عمل آنها سبب به تاخیر انداختن رشد میکروبها در سطح غذای بسته بندی شده (که دارای بیشترین فساد است) میگردد. این مواد فاز تأخیری را طولانی و فاز رشد را کوتاه میکنند. فیلمها و پوششهای خوراکی دارای فواید متفاوتی هستند. آنها برای کاهشرشد میکروارگانیسم هایی که در سطح غذا رشد میکنند، کاربرد دارند. در این مقاله به بررسی فیلمهای خوراکی ضد میکروبی و ویژگیهای آنها با ذکر چند مثال پرداخته میشود.

- ۹۵/۰۸/۰۷