
مقاله بررسی اثرکنسانتره ی کشمش بر کیفیت نان حجیم در word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثرکنسانتره ی کشمش بر کیفیت نان حجیم در word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرکنسانتره ی کشمش بر کیفیت نان حجیم در word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثرکنسانتره ی کشمش بر کیفیت نان حجیم در word :
مقاله بررسی اثرکنسانتره ی کشمش بر کیفیت نان حجیم در word که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در بهار1389 در نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی) از صفحه 65 تا 74 منتشر شده است.
نام: بررسی اثرکنسانتره ی کشمش بر کیفیت نان حجیم
این مقاله دارای 10 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله نان حجیم
مقاله کنسانتره ی کشمش
مقاله خصوصیات رئولوژیکی
مقاله بهبود دهنده
چکیده و خلاصهای از مقاله:
چکیده: یکی از راه های بهبود کیفیت نان های حجیم، استفاده از افزودنی های مجاز و تا حد امکان طبیعی می باشد. از این رو، دراین تحقیق، کنسانتره ی کشمش به عنوان یک افزودنی کاملا طبیعی و خوراکی مدنظر قرار گرفت. در مرحله ی اول از کشمش های درجه ی سه، کنسانتره ی کشمش با بریکس 70 تهیه گردید. سپس کنسانتره ی کشمش به عنوان یک بهبود دهنده در سه سطح مقداری2% ، 4% و 6% در فرمول نان باگت، به کار گرفته شد. نتایج حاصل از آزمایش های شیمیایی، رئولوژیکی، ارگانولپتیکی و میکروبی بر پایه ی فاکتوریل و در قالب طرح کاملا تصادفی تجزیه و تحلیل شد. نتایج، نشان داد که آرد مورد آزمون از کیفیت نسبتا متوسط برخورداراست. نتایج آزمایش های رئولوژیکی مشخص کرد که کنسانتره ی کشمش می تواند سبب بهبود خواص رئولوژیکی خمیر گردد به طوری که افزودن کنسانتره ی کشمش در سطح 4% باعث بهبود پایداری خمیر و ضریب مقاومت خمیر گردید. افزودن کنسانتره ی کشمش در کلیه ی سطوح، تاثیری بر ویسکوزیته ی خمیر حاصل نداشت. نتایج حاصله از آزمون بیاتی، نشان داد که افزودن کنسانتره ی کشمش در کلیه ی سطوح، می تواند بیاتی نان را به تعویق بیندازد. دراین میان، تیمارحاوی 4% کنسانتره ی کشمش و تیمار 6% کنسانتره ی کشمش، بالاترین امتیاز را کسب نمودند. نتایج آزمون ارگانولپتیکی، نشان داد که افزودن کنسانتره ی کشمش در سطح مقداری 4% باعث بهبود رنگ، تخلخل، فرم، شکل و مزه ی نان می گردد. هم چنین با توجه به نتایج آزمون میکروبی، مشخص گردید که افزودن کنسانتره ی کشمش، مانع از رشد کپک ها در نان باگت می گردد.

- ۹۵/۰۸/۰۷