
مقاله بررسی اثرافزایشی رشد Lactobacillus casei تحت تاثیر اینولین استخراج شده از کاسنی چندساله در محیط آزمایشگاهی در word دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثرافزایشی رشد Lactobacillus casei تحت تاثیر اینولین استخراج شده از کاسنی چندساله در محیط آزمایشگاهی در word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرافزایشی رشد Lactobacillus casei تحت تاثیر اینولین استخراج شده از کاسنی چندساله در محیط آزمایشگاهی در word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثرافزایشی رشد Lactobacillus casei تحت تاثیر اینولین استخراج شده از کاسنی چندساله در محیط آزمایشگاهی در word :
سال انتشار: 1390
محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات: 7
چکیده:
اینولین به دلیل ویژگیهای عملکردی و خصوصیات سلامت زایی به طور گسترده درغذاهای عملگر سطح جهان مورد استفاده قرارمیگیرد دراین پژوهش فرایند تولید انسولین شامل استخراج اینولین طبیعی درریشه کاسنی چندساله خالص سازی عصاره تغلیظ آن و درنهایت رسوب اینولین با اتانول بود افزایش رشد و فعالیت باکتری پروبیوتیک Lactobacillus casei و باکتری پاتوژن E.coli تحت تاثیر اینولین استخراجی در درصدهای مختلف 0و1و2 مورد بررسی قرارگرفت و با اینولین خالص تجاری گلوکز و فروکتوز مقایسه گردید نتایج تغییرات جذب سنجی و بررسی رشد و زنده مانی سلولهای باکتریایی نشان داد که سطح 2 درصد هر دو اینولین درافزایش دانسیته سلولی و افزایش رشد و بقا باکتری پروبیوتیک موفق تر بودند درحالیکه سطح 2 درصد گلوکز و فروکتوز درروند افزایشی بیومس اشرشیاکلی موثرتر بودند حداکثر بازدارندگی درنتیجه رشدکازئی روی سطح 2 درصد اینولین استخراجی ایجاد شد.

- ۹۵/۰۸/۰۶