
مقاله تسریع تندش بذرهای مریم گلی (Salvia macrosiphon) و فلفل (Capsicum annum) توسط کاربرد نانولولههای کربن (CNTs) در word دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تسریع تندش بذرهای مریم گلی (Salvia macrosiphon) و فلفل (Capsicum annum) توسط کاربرد نانولولههای کربن (CNTs) در word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تسریع تندش بذرهای مریم گلی (Salvia macrosiphon) و فلفل (Capsicum annum) توسط کاربرد نانولولههای کربن (CNTs) در word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تسریع تندش بذرهای مریم گلی (Salvia macrosiphon) و فلفل (Capsicum annum) توسط کاربرد نانولولههای کربن (CNTs) در word :
سال انتشار: 1390
محل انتشار: هفتمین کنگره علوم باغبانی ایران
تعداد صفحات: 4
نویسنده(ها):
علی پورخالوئی – دانشجوی کارشناسی ارشد بخش علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شیر
مریم حقیقی – استادیار بخش علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شیراز
محمدجمال سحرخیز – استادیار بخش علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شیراز
چکیده:
تیمار بذرهای مریم گلی و فلفل با استفاده از نانولولههای کربن (CNTs) در 5 غلظت (صفر و 10 و 20 و 30 و 40 میلیگرم در لیتر) نشان داد که CNTs میتواند درصد تندش بذرها را افزایش دهد. بیشترین درصد تندش (92/78% در غلظت 10 میلی -گرم در لیتر) و کمترین درصد تندش (30/25% در تیمار شاهد) به ترتیب برای بذرهای فلفل و مریم گلی ثبت شد. قطر و مساحت بذرها پس از تیمار با CNTs نسبت به شاهد بالاتر بود که میتواند درنتیجه جذب بیشتر آب باشد. در مقایسه با شاهد، غلظتهای پائین منجر به تولید ریشهچهها و ساقه چه های طویلتری شدند و با افزایش غلظت، کاهش یافت. بالاترین وزن تر و خشک دانهالها در غلظت های 10 تا 30 میلیگرم در لیتر مشاهده شد. در مجموع، بهترین نتایج در غلظتهای 10 تا 30 میلیگرم در لیتر به دست آمد و غلظت 40 میلیگرم در لیتر با اثرهای منفی بر بیشتر ویژگیهای اندازهگیری شده همراه بود.

- ۹۵/۰۷/۳۰