
مقاله مقایسه باکتریهای سطح و مرکز لوزه در بیماران تونسیلکتومی شده در word دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مقایسه باکتریهای سطح و مرکز لوزه در بیماران تونسیلکتومی شده در word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه باکتریهای سطح و مرکز لوزه در بیماران تونسیلکتومی شده در word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مقایسه باکتریهای سطح و مرکز لوزه در بیماران تونسیلکتومی شده در word :
مقاله مقایسه باکتریهای سطح و مرکز لوزه در بیماران تونسیلکتومی شده در word که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در بهار 1389 در مجله گوش، گلو، بینی و حنجره ایران از صفحه 39 تا 42 منتشر شده است.
نام: مقایسه باکتریهای سطح و مرکز لوزه در بیماران تونسیلکتومی شده
این مقاله دارای 4 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله باکتری
مقاله تونسیلکتومی
مقاله لوزه
نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: رجعتی حقی محسن
جناب آقای / سرکار خانم: قزوینی کیارش
جناب آقای / سرکار خانم: عرب خانی رقیه
جناب آقای / سرکار خانم: حسین نژادآریانی فائزه
چکیده و خلاصهای از مقاله:
مقدمه: هیپرتروفی آدنوتونسیلار مزمن به عفونت تحت بالینی پارانشیم لوزه ها اطلاق می گردد که به اشکال بالینی گوناگون تظاهر می کند. درمان قطعی این بیماری انجام عمل جراحی تونسیلکتومی است. از آن جایی که میکروارگانیسم های مرکز لوزه در بروز تونسیلیت دخیل هستند، آگاهی از باکتری های عمق لوزه در صورت تفاوت با باکتری های سطح لوزه، اهمیت پیدا می کند.
روش کار: تعداد 54 بیمار (29 پسر، 25 دختر) مراجعه کننده جهت تونسیلکتومی یا آدنوتونسیلکتومی در طی سال های 87-1386 در بیمارستان دانشگاهی قائم (عج) مشهد در محدوده سنی 15-3 سال وارد مطالعه شده و جرم های هوازی و بی هوازی سطح و عمق لوزه ها با اسمیر و کشت تعیین و مقایسه گردیدند.
نتایج: در این مطالعه شایع ترین باکتری هوازی در سطح و عمق هر دو لوزه چپ و راست استرپتوکوک ویریدنس بود. در درجه بعدی استافیلوکوک اورئوس بود که تفاوت چشم گیری بین ارگانیسم های کشت شده در سطح و مرکز لوزه وجود نداشت. شایع ترین ارگانیسم های بی هوازی کشت شده کوکسی بی هوازی گرم منفی (وایلونلا) و در درجه بعدی کوکسی گرم مثبت بی هوازی (پپتواسترپتوکوک) بود.
نتیجه گیری: با به کارگیری تکنیک های مناسب در جداسازی جرم های سطح لوزه ها با ضریب اطمینان بالایی میکروارگانیسم های موجود در عمق لوزه را می توان شناسایی کرد.

- ۹۵/۰۷/۲۹