
مقاله غربالگری میکروفلور باکتریال برگ گیاه چای (Camellia sinensis )به منظور شناسایی انواع موثر در تخمیرآن در word دارای 3 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله غربالگری میکروفلور باکتریال برگ گیاه چای (Camellia sinensis )به منظور شناسایی انواع موثر در تخمیرآن در word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله غربالگری میکروفلور باکتریال برگ گیاه چای (Camellia sinensis )به منظور شناسایی انواع موثر در تخمیرآن در word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله غربالگری میکروفلور باکتریال برگ گیاه چای (Camellia sinensis )به منظور شناسایی انواع موثر در تخمیرآن در word :
سال انتشار: 1384
محل انتشار: چهارمین همایش ملی بیوتکنولوژی ایران
تعداد صفحات: 3
نویسنده(ها):
محمد فائزی قاسمی – عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان، گروه میکروبیولوژی
میر ساسان میر پور –
مریم مرزبان –
چکیده:
چای گیاهی اقتصادی و به عنوان یکی از مهمترین نوشیدنی ها در ایران و سایر کشورها محسوب می شود. چای سیاه (Black tea) متداولترین فرم مورد استفاده آن توسط بشر بوده و این نوع چای فرم تخمیر شده کامل برگ گیاه چای است. در طی تخمیر به علت تغییرات شیمیایی حاصل از فعالیت آنزیم ها تعداد میکرو ارگانیزم ها افزایش یدا می کند. افزایش جمعیت میکرو ارگانیزم ها به خصوص آنهایی که حاوی آنزیم پلی فنل اکسیداز و پراکسیداز بوده و جزء میکروفلور طبیعی نیز محسوب می شوند به وضوح مشاهده می شود. بررسی ها نشان داد که گزارش های زیادی در زمینه بار میکروبی برگ های تازه چاه و شناسایی انواع میکروفلور طبیعی آن وجود ندارد. این پژوهش برای اولین بار در ایران به منظور شناسایی انواع اصلی میکروفلور باکتریال موتر در تخمیر برگ تازه چای انجام پذیرفت. شناسایی این میکروفلور در بهبود طعم چای تولید شده داخلی و طولانی تر کردنزمان ماندگاری طعم آن بدون اضافه کردن مواد معطر مصنوعی بسیار مفید است. در این تحقیق 16 سویه باسیلوس مربوط به این میکروفلور غربالگری شد که احتمالاً در پروسه تخمیر چای نقش دارند.

- ۹۵/۰۷/۲۵