ایران داکیومنت

دنلود رایگان پایان نامه

ایران داکیومنت

دنلود رایگان پایان نامه

  • ۰
  • ۰

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله اکریل آمید، مکانیسم و استراتژیهای کاهش آن در سیب زمینی در word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اکریل آمید، مکانیسم و استراتژیهای کاهش آن در سیب زمینی در word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اکریل آمید، مکانیسم و استراتژیهای کاهش آن در سیب زمینی در word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اکریل آمید، مکانیسم و استراتژیهای کاهش آن در سیب زمینی در word :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولین کنگره ملی الکترونیکی زیست شناسی و علوم طبیعی ایران
تعداد صفحات: 6
نویسنده(ها):
احسان اکبری – دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
محمد قربانی – دانشیار گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
احمد نصرالله زاده – دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

چکیده:
اکریل آمید یا 2 پروپن آمید CH2=CHCOONH2 یک ترکیب شیمیایی بسیار خطرناک و سرطانزاست که در اثر فرایندهای حرارتی بالا نظیر سرخ کردن عمیق و طولانی مدت در مواد غذایی تشکیل میگردد. اکریل آمید در اثر واکنش بین آسپارژین و قندهای احیاء کننده مانند گلوکز و فروکتوز ایجاد شده و میزان تشکیل آن در غذاهای مختلف متفاوت میباشد؛ به طوری که بیشترین میزان تشکیل آن در سیب زمینی سرخ شده میباشد. با بکارگیری پارامترهایی نظیر غوطه وری در آب سرد، غوطوری در اسید، استفاده از عمل بلانچینگ، نگهداری در شرایط انباری مناسب، استفاده از واریتههای مناسب و پیش فراوری با مایکروویو، می توان میزان تشکیل آن را به طور قابل توجهی کاهش داد. به طور معمول برای آنالیز اکریل آمید از کراماتوگرافی مایع، کراماتوگرافی گازی و فتومتری استفاده میشود.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
  • ۹۵/۰۷/۲۵
  • علی محمدی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
دانشجو | مرکز دانلود | پایانامه دانشجویی | جزوه های درسی | دانلود فایل ورد و پاورپوینت | پایان نامه ها | دانلود رایگان فایل |