ایران داکیومنت

دنلود رایگان پایان نامه

ایران داکیومنت

دنلود رایگان پایان نامه

  • ۰
  • ۰

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله غنی سازی گندم با مصرف بهینه کودهای شیمیایی و اثر آن در بهبود سلامتی جامعه در word دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله غنی سازی گندم با مصرف بهینه کودهای شیمیایی و اثر آن در بهبود سلامتی جامعه در word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله غنی سازی گندم با مصرف بهینه کودهای شیمیایی و اثر آن در بهبود سلامتی جامعه در word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله غنی سازی گندم با مصرف بهینه کودهای شیمیایی و اثر آن در بهبود سلامتی جامعه در word :

سال انتشار: 1385

محل انتشار: نهمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات

تعداد صفحات: 1

نویسنده(ها):

عزیز مجیدی – استان آذربایجان غربی، شهرستان ارومیه، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربی
ابوالفتح سالاری – استان آذربایجان غربی، شهرستان ارومیه، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربی
محمدجعفر ملکوتی – استان آذربایجان غربی، شهرستان ارومیه، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربی

چکیده:

هدف از انجام تحقیق حاضر ، بررسی اثرات مصرف متعادل کود بر غلظت عناصر غذایی و میزان کاهش نسبت مولی اسیدفیت یک به روی در دانه گندم برای تولید گندم غنی شده با ارزش غذایی بیشتر جهت استفاده در فرآیند تولید نان ، ارتقاء کیفیت نان مصرفی و افزایش بهداشت تغذیه ای و سلامت جامعه (انسان ) بود .مرحله اول طرح در قالب آزمون t شامل تیمار های شاهد (عرف زارع ) 2 و مصرف بهینه ک ودی در سه تکرار در اراضی مزروعی شهرستان نقده در استان آذربایجان غربی به مدت یک سال زراعی (82-1381) به اجرا گذاشته شد. نتایج تجز یه و تحلیل آماری طرح نشان داد که بین دو تیمار تفاوت کاملا معنی داری از نظر عملکرد دانه وجود داشت (0/01=). همچنین در تیمار مصرف بهینه کود، غلظت اسیدفیتیک و نسبت مولی اسیدفیتیک به روی در دانه گندم بطور کاملا معنی داری نسبت به شاهد (عرف زارع) کاهش یافت (0/01=). نتایج حاصله در مرحله بعدی اجرای طرح نشان داد که تغذیه افراد جامعه مورد بررسی به مدت شش ماه از آرد حاصل از گندم غنی شده نسبت به قبل از آن، بطور کاملا معنی داری غلظت روی سرم خون را در تمامی گروههای سنی افزایش داد (0/01=)، بطوریکه قبل از مداخله غلظت روی سرم خون در افراد بطور متوسط 80/05 و پس از آن 109/73 میکرو گرم در دسی لیتر بود.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
  • ۹۵/۰۷/۲۴
  • علی محمدی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
دانشجو | مرکز دانلود | پایانامه دانشجویی | جزوه های درسی | دانلود فایل ورد و پاورپوینت | پایان نامه ها | دانلود رایگان فایل |