
مقاله ارزیابی خاستگاه باکتری لاکتوکوکوس لاکتیس موجود در پنیر لیقوان با تکیه بر روشدر های مبتنی برکشت و روش مولکولی در word دارای 3 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی خاستگاه باکتری لاکتوکوکوس لاکتیس موجود در پنیر لیقوان با تکیه بر روشدر های مبتنی برکشت و روش مولکولی در word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی خاستگاه باکتری لاکتوکوکوس لاکتیس موجود در پنیر لیقوان با تکیه بر روشدر های مبتنی برکشت و روش مولکولی در word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی خاستگاه باکتری لاکتوکوکوس لاکتیس موجود در پنیر لیقوان با تکیه بر روشدر های مبتنی برکشت و روش مولکولی در word :
سال انتشار: 1391
محل انتشار: سومین همایش ملی بیوتکنولوژی کشاورزی ایران (گیاهی، دامی و صنعتی)
تعداد صفحات: 3
نویسنده(ها):
محمد علی عطار – دانشجوی کارشناسی ارشد صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشه
مسعود یاورمنش – استادیار گروه علوم وصنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد،
علی مرتضوی – استاد گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد،
محمد باقر حبیبی نجفی – استاد گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد،
چکیده:
پنیر لیقوان یکی از انواع پنیرهای سنتی است که از شیر خام گوسفند تهیه میشود، با توجه به عدم استفاده از فرآیند پاستوریزاسیون در تولید این پنیر، نقش باکتریهای تولید کنندهی باکتریوسین جهت از بین بردن باکتری های بیماریزا، حیاتی میباشد. باکتری لاکتوکوکوس لاکتیس یکی از مهمترین باکتریهای میشود و از طرف دیگر به علت تولید پروتئین های رشتهای کوچک pH موجود در پنیر لیقوان است که از یک طرف با تولید اسید لاکتیک منجر به کاهش (ساختار اولیه) با خاصیت باکتریوسینی نقش بهسزایی در حفظ کیفیت بهداشتی پنیر ایفا میکند. در این پژوهش با جمعآوری عوامل موثر روی فلور میکروبی باکمک s rRNA 16 پنیر لیقوان (علف تازه، شیر تازه، دلمه، پنیر تازه و پنیر رسیده) با استفاده از روشهای مبتنی بر کشت و روش مولکولی تکثیر ژن ناحیه پنیر سازی منطقهی لیقوان تبریز، 46 ایزوله متعلق به گونهی لاکتوکوکوسلاکتیس بود که از این تعداد ایزوله 46/8 درصد مربوط به شیر خام، 40/4 درصد مربوط به دلمه و حدود 12/8 درصد از حضور این باکتری مربوط به پنیر تازه میباشد، در پنیر رسیده موردی از حضور این باکتری یافت نشد. با توجه به نتایجبهدست آمده بهنظر می رسد شیر خام منشأ اصلی باکتری لاکتوکوکوس لاکتیس در پنیر لیقوان باشد.

- ۹۵/۰۷/۲۱